Η GALLIS S.A είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς στον διακοσμητικό & αρχιτεκτονικό φωτισμό στην Ελλάδα.

GALLIS S.A.

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας,τα κεντρικά γραφεία, οι εκθεσιακοί χώροι,τα καταστήματα λιανικής πώλησης,η αποθήκη, βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της Αθήνας, και στεγάζονται σε ιδιόκτητα ακίνητα. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή και την παράδοση των εμπορευμάτων στα δικά μας καταστήματα λιανικής πώλησης, στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και σε πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό,με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Στελεχωμένη με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό , η ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων και πλέον αξιόπιστων προμηθευτών των διεθνών μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικών και δημοσίων κτιρίων, χώρων γραφείων, καθώς και των πλέον επιφανών αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών εταιρειών.Ο συνδυασμός αισθητικής και ποιότητας, καθώς η τήρηση των αυστηρότερων περιβαλλοντικών και ενεργειακών προτύπων, είναι όλα μέρος της αποστολής της εταιρείας.

ΑΞΙΕΣ

Δομημένη για να αντανακλά τέτοιες αξίες, η ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. συνεχίζει να αναβαθμίζει τις σειρές των προϊόντων της και να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και τεχνική υποστήριξη σε όλους τους πελάτες της.Η εταιρεία προτείνει custom-made λύσεις σε σύνθετα και απαιτητικά έργα και παρέχει τις καλύτερες δυνατές εφαρμογές φωτισμού και φωτιστικού αποτελέσματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η ανάπτυξη των προϊόντων γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα μηχανολόγων και σχεδιαστών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα προγράμματα CAD και προηγμένες παραγωγικές διαδικασίες και τεχνικές.Οι διαδικασίες ελέγχου προϊόντων και εξαρτημάτων έχουν σχεδιαστεί και εκτελούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 , προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων,την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΑΝΤΑΡ

Η ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε. παράγει μια ευρεία γκάμα φωτιστικών σωμάτων που καλύπτει διαφορετικές απαιτήσεις σχεδιασμού, τεχνικών και φωτιστικών προδιαγραφών για εφαρμογές σε εσωτερικούς και υπαίθριους χώρους.Τα βασικά προϊόντα περιλαμβάνουν φωτιστικά σώματα με γρίλλια για οροφή ή κρεμαστά , wallwashers με ασύμμετρες δέσμες, ποικιλία σποτ και προβολέων, καθώς και ευέλικτα χωνευτά συστήματα.Αυτά αποτελούνται από διάφορους συνδυασμούς ,όπως φωτιστικά με γρίλια και περιστρεφόμενα χωνευτά σποτ,προκειμένου να καλυφθούν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με το οπτικό αποτέλεσμα, την άνεση και την ενεργειακή απόδοση που απαιτεί ο πελάτης.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στην επιλογή του κατάλληλου ανακλαστήρα του υλικού της γρίλιας.Σχεδιάζουμε τους ανακλαστήρες μας από το υψηλότερης καθαρότητας ανοδιωμένο αλουμίνιο για την μέγιστη απόδοση και τον έλεγχο της δέσμης του φωτός.Όλα τα φωτιστικά μας σώματα, λειτουργούν με υψηλής συχνότητας ηλεκτρονικά ballast, για την καλύτερη δυνατή ενεργειακή απόδοση και οικονομία, επιτυγχάνοντας το καλύτερο φωστικό αποτελεσμα με την μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής για τους λαμπτήρες και παράγοντας ταυτόχρονα λιγότερη θερμότητα.

Τα φωτιστικά σώματα ανάβουν αμέσως, χωρίς κανένα τρεμούλιασμα, παρέχοντας σταθερό φωτισμό χωρίς στροβοσκοπικές επιπτώσεις και αυτόματη απενεργοποίηση ελαττωματικών λαμπτήρων φθορισμού.Αφού το λειτουργικό κόστος των συστημάτων φωτισμού έχει γίνει μια εύλογη ανησυχία, τα φωτιστικά σώματα έχουν αναπτυχθεί ανάλογα.

Η ποιότητα της εγκατάστασης φωτισμού πλέον δεν μετράται αποκλειστικά από το φωτιστικό αποτέλεσμα και το σχέδιο, αλλά έχει επεκταθεί και περιλαμβάνει την ενεργειακή απόδοση και το κόστος. Η επιλογή των λαμπτήρων και η απόδοσή τους είναι τώρα εξίσου σημαντική με το σχέδιο και το χρώμα του κάθε νέου φωτιστικού που κατασκευάζεται. Συνεπής σε αυτή την αναδυόμενη τάση, η ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε. αναπτύσει μια πλήρη γκάμα επαγγελματικών φωτιστικών με LED.

Το τμήμα σχεδιασμού φωτιστικών της ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε, στελεχωμένο με εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανολόγους και αξιοποιώντας καινοτόμα, συστήματα computer-aided software, μπορεί να βοηθήσει τους τελικούς καταναλωτές καθώς και τους ειδικούς φωτισμού,να αναπτύξουν και να επιλέξουν την κατάλληλη λύση φωτισμού, προκειμένου να ικανοποιήσουν οποιεσδήποτε ειδικές απαιτήσεις.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

ISO9001
ISO14001