Σχετικά με εμάς

ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές και διανομείς διακοσμητικού & αρχιτεκτονικού φωτισμού στην Ελλάδα.
Η ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1987 καθιερώθηκε και να συνεχίζει την προώθηση των προιόντων φωτισμού εδώ και 40 χρόνια .

Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας,τα κεντρικά γραφεία, οι εκθεσιακοί χώροι,τα καταστήματα λιανικής πώλησης,η αποθήκη, βρίσκονται σε στρατηγική τοποθεσία κοντά στο κέντρο της Αθήνας, και στεγάζονται σε ιδιόκτητα ακίνητα. Αυτό επιτρέπει την παραγωγή και την παράδοση των εμπορευμάτων στα δικά μας καταστήματα λιανικής πώλησης, στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, καθώς και σε πελάτες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό,με ένα γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο.

Στελεχωμένη με άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό , η ΓΑΛΛΗΣ Α.Ε.Β.Ε συγκαταλέγεται μεταξύ των μεγαλύτερων και πλέον αξιόπιστων προμηθευτών των διεθνών μεγάλων αλυσίδων λιανικής πώλησης, ξενοδοχειακών μονάδων, εμπορικών και δημοσίων κτιρίων, χώρων γραφείων, καθώς και των πλέον επιφανών αρχιτεκτονικών και κατασκευαστικών εταιρειών.Ο συνδυασμός αισθητικής και ποιότητας, καθώς η τήρηση των αυστηρότερων περιβαλλοντικών και ενεργειακών προτύπων, είναι όλα μέρος της αποστολής της εταιρείας.

Η ανάπτυξη των προϊόντων γίνεται από εξειδικευμένη ομάδα μηχανολόγων και σχεδιαστών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένα προγράμματα CAD και προηγμένες παραγωγικές διαδικασίες και τεχνικές.Οι διαδικασίες ελέγχου προϊόντων και εξαρτημάτων έχουν σχεδιαστεί και εκτελούνται σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2000 & ISO 14001:2004, προκειμένου να εξασφαλίσουν την υψηλότερη ποιότητα των προϊόντων,την ασφάλεια και την ικανοποίηση των πελατών.